Innkjøp for Yogastudio,
butikker eller
yogalærere
Driver du ditt eget yogastudio eller konseptbutikk og ønsker naturlige yogaprodukter i høy kvalitet for videresalg eller bruk i yogastudio? Eller er du yogalærer som ønsker gode pakketilbud til dine studenter? Da har du kommet til riktig sted.

The Asanas® tilbyr gode innkjøpspriser på våre norskdesignede yoga- og mindfulnesskolleksjoner.
Velkommen til
The Asanas®
The Asanas® er å finne i over 35 yogastudio, butikker og skoler i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Luxembourg, Island, Portugal og Hellas, m.m. Produktene sendes fra lageret vårt i Norge.
Vårt mål er å designe produkter og innhold som inspirerer til en daglig yoga -og mindfulnesspraksis. Designet for å skape en oase av ro hvor yogapraktikanter elsker å tilbringe tiden sin. Med tidløse og naturlige produkter som man gleder seg til å komme tilbake til igjen og igjen.

Design ditt eget naturlige yoga sanctuary
Motta våre prislister:
Velkommen til The Asanas🤍 Vi har mottatt meldingen din og kontakter deg snarest med våre prislister.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Yoga, Mindfulness
& Skandinavisk Design
- The ultimate blend - The Asanas® designer produkter for yoga & mindfulness, med norsk design, unik kvalitet & laget med miljøvennlige materialer som naturkork, ECONYL® 100% resirkulert nylon & økologisk bomull.

Å skape produkter som støtter en sunn livsstil med materialer og design som vi virkelig tror på, er utrolig givende for oss og fortsetter å påvirke valgene vi tar hver dag i The Asanas®.
Bærekraft
Når det gjelder miljøaspektet, har bærekraft vært en av våre kjerneverdier fra begynnelsen. Vi har lenge vært nysgjerrige på muligheter for naturlige, giftfrie yogaprodukter og begynte å utforske fordelene med naturlig kork og dens kompatibilitet med yoga.

Vi begynte å blande bærekraftige materialer, som kork, naturgummi, resirkulert plast og organisk bomull med skandinavisk minimalistisk design, som sømløst kunne smelte inn i vårt interiør hjemme.
Ambience
Med fokus det visuellle og naturlige utseende, kan disse produktene samtidig fungere som vakkert tilbehør i hjemmet ditt og en subtil påminnelse om ens daglige yogapraksis.

Moderne design. For en tradisjonell praksis

Våre kollekjoner