Norsk Design

Body. Mind.
Planet.
Velkommen til The Asanas®.

Vårt mål er å designe produkter og innhold som inspirerer deg i din daglige yoga -og mindfulnesspraksis. Design din egen oase av ro til et sted du elsker å tilbringe tiden din. Med tidløse og naturlige produkter som du gleder deg til å komme tilbake til igjen og igjen.

Ditt eget naturlige yoga-sanctuary.
Så hyggelig å
møte deg
Vi tror på å ta vare på planeten vi bor på. Samtidig som vi er inspirert til å optimalisere helse og velvære. Perfekt for deg som ønsker mer zen i hverdagen, ta yogaen til nye høyder og bevare planeten.
Vi kombinerer yoga, mindfulness og en helhetlig tilnærmelse for en balansert og bærekraftig livvsstil, for en sterkere, mer fleksibel og mer zen deg, som er bra for deg og planeten.

Yoga- og treningsarenaen har lenge vært dominert av aktører som produserer produkter av ren plast og skadelige kjemikalier.

Vi lovet oss selv for mange år siden at vi skulle bygge en bedrift som støtter vår lidenskap og dedikasjon til en bedre og renere verden. @the.asanas.
The Asanas i
VOGUE
Vi er stolte av å bringe våre norskdesignede produkter worldwide og har nå solgt i over 31 land over hele verden.
Yoga, Mindfulness
& Skandinavisk Design
- The ultimate blend - The Asanas® designer produkter for yoga & mindfulness, med norsk design, unik kvalitet & laget med miljøvennlige materialer som naturkork, ECONYL® 100% resirkulert nylon & økologisk bomull.

Å lage produkter som støtter en sunn livsstil med materialer og design som vi virkelig tror på, er utrolig givende for oss og fortsetter å påvirke valgene vi tar hver dag i The Asanas®.
Bærekraft
Når det gjelder miljøaspektet, har bærekraft vært en av våre kjerneverdier fra begynnelsen. Vi har lenge vært nysgjerrige på muligheter for naturlige, giftfrie yogaprodukter og begynte å utforske fordelene med naturlig kork og dens kompatibilitet med yoga.

Vi begynte å blande bærekraftige materialer, som kork, naturgummi, resirkulert plast og organisk bomull med skandinavisk minimalistisk design, som sømløst kunne smelte inn i vårt interiør hjemme.
Ambience
Med fokus det visuellle og naturlige utseende, kan disse produktene samtidig fungere som vakkert tilbehør i hjemmet ditt og en subtil påminnelse om ens daglige yogapraksis.
Hilsen,
The Asanas® Team
Vi gleder oss til å dele flere designs med deg.