Ull Yogamatte
for optimal komfort
Gled deg til høsten og vinterens rolige yin, restorative og restituerende yogaklasser med denne varme, myke og behagelige yogamatten i ull.

Etisk og bærekraftig produsert i Italia fra resirkulerte Italienske ullgensere♻️💓


Se Ull Yogamatter
Design din egen
Oase av ro.
Når det virker som om verden er mer kaotisk enn før, frister det å senke tempoet og finne roen - Slow Living. Vi søker etter velfortjente, rolige og oppbyggende opplevelser, og søker luksusen i fredfylte fristeder, naturlige materialer og inspirerende omgivelser.

Ro er den nye luksus.
Ro er den nye
luksusen
Det handler om å skape en egen oase av ro som inspirerer deg, hvor du du elsker å tilbringe tiden din og som gjør at du ønsker å komme tilbake igjen og igjen.
Omgi deg med funksjonelle, vakre og tidløse produkter i Skandinavisk design for å løfte opplevelsen din av yoga og mindfulness.
Se Ull Yogamatter
Hva er fordelene med resirkulert ull? ♻️
The Asanas bryr oss dypt om dyrenes velvære. Derfor velger vi sertifisert resirkulert ull fra ullgensere fra Italia. De tidligere ullgenserene blir til nye, deilige ull yogamatter, som både føles og ses helt ut som ny ull, og det uten at noen nye sauer og lam trenger å høstes fra.

Det finnes så utrolig mye fantastisk ull i sirkulasjon allerede, så vår filosofi er at ved å resirkulere den nydelige ullen, så skaper vi en bærekraftig sirkel med mange nye muligheter, mindre søppel og uten at flere dyr trenger å lide, særlig mtp mulesing. Resultatet føles superdeilig og mykt mot huden.
Hvordan lages resirkulert ull? 
Skal man tro dyrevernsorganisasjonen NOAH, kan man ikke være helt sikker på at ull som blir brukt til produkter kommer fra dyr som ikke har blitt mishandlet under produksjon. Også dyrevernsorganisasjonen PETA har gjort funn både i USA og Australia som bekreftet dyremishandling under ull-produksjon. I tillegg kommer kjemikalieutslippene som følger av behandling og farging av ullen, som kan skade miljøet.

Resirkulert ull
Vi følte det var på tide med et alternativ. Med ny teknologi kan gamle ullgensere bli til nye skatter: Fabrikken i Italia samler inn gamle ullgensere og sorterer disse etter farge og kvalitet. Så behandles ullgenserene for hånd ved å fjerne knapper, glidelåser og etiketter. Deretter brytes genserene ned til enkle ullfibre, som blir byggesteinene til den nye ullen. Siden ullfibrene separeres etter farge, trenger de ikke å fargebehandles på nytt, som sparer mange ressurser og forurensing. Den nye ullen er 100% resirkulert.

Ettersom at ullen allerede har vært vasket og eksponert for lys og andre faktorer som endrer farge og tekstur, vil ikke produktene laget av resirkulert ull endre seg noe særlig etter bruk og vask.

Den resirkulerte ullen har mindre påvirkning på miljøet enn vanlig ull fremstilt på tradisjonelt vis, da denne formen for ull-"produksjon" sparer store mengder vann, spredning av giftige kjemikalier gjennom produksjonsprosessen og selvsagt uten at flere dyr trenger å lide.
Hva er størrelsen på ull yogamatten?
Størrelse: 75 x 200 cm
Har den anti-skli på undersiden? 
Ja, matten er laget med en naturlig anti-skli underside av naturgummi.
Self-care is the new
Going out
- Velkommen til The Asanas - Vårt mindfulness univers.

Her har vi skapt en verden av ro, moderne design og naturlige eco-materialer. Et sted hvor du kan føle deg inspirert til å bremse ned, finne gleden og ta vare på deg selv.
Bærekraft
Når det gjelder miljøaspektet, har bærekraft vært en av våre kjerneverdier fra begynnelsen. Vi har lenge vært nysgjerrige på muligheter for  naturlige, giftfrie yogaprodukter og begynte å utforske fordelene med naturlig materialer og deres kompatibilitet med yoga.

Vi begynte å blande bærekraftige materialer, som etisk resirkulert ull, kork, naturgummi og organisk bomull med skandinavisk minimalistisk design, som sømløst kunne smelte inn i vårt interiør hjemme.
Ambience
Med fokus det visuellle og naturlige utseende, kan disse produktene samtidig fungere som vakkert tilbehør i hjemmet ditt og en subtil påminnelse om ens daglige yogapraksis.
Se Ull Yogamatter
Etisk resirkulert ull